توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

سالاد رازیانه، باقالی و انار

سالاد رازیانه، باقالی و انار

سالاد رازیانه، باقالی و انار

این سالاد سرشار از مواد مغذی بوده و می‌توان به عنوان یک وعده غذایی مصرف کرد. در ادامه این مطلب می‌توانید طرز تهیه سالاد رازیانه، باقالی و انار را بخوانید.

مواد لازم :

گندم پرک 200 گرم

نعنا خردشده یک دسته کوچک

شوید خرد شده یک دسته کوچک

رازیانه خرد شده  یک عدد

انار دانه شده  200 گرم

باقالی  250 گرم

تخم کدو  2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس:

لیمو یک عدد

روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری

خردل یک قاشق غذاخوری

 طرز تهیه

1- گندم‌ها را در یک کاسه و آب جوش روی آن بریزید؛ به میزانی که روی گندم ها را کامل بپوشاند. به مدت 10 دقیقه بگذارید و سپس آب را خالی کنید.

2- تمام مواد سس را در یک ظرف با هم ترکیب و به خوبی مخلوط کنید.

3- مواد لازم سالاد را که قبلا خرد کرد‌ اید با هم ترکیب کنید و سس بزنید. بهتر است این کار را در ظرف دردار انجام دهید تا بتوانید مواد را به خوبی ترکیب کنید. سالاد حاضر شده را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا